- La junta de presidents decidirà aquest dimarts si corrobora la proposta per reformar el grup mixt. A grans trets, la reforma atorgaria a Josep Pintat la presidència del grup, substituint Pere López, el qual ocuparia el càrrec de president suplent. - La segona fase de les obres d´embelliment de l´avinguda Tarragona, que s´han iniciat aquest dilluns, quedaran enllestides al mes d´abril, segons ha avançat la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Entre altres millores, es crearà un carril bici i es mantindran els dos carrils de circulació en ambdós sentits. - Més de vint persones amb discapacitat encara tenen un contracte de baix rendiment. El Govern recorda que són contractacions il·legals i treballa perquè més empreses se sumin a les 10 que ja hi ha a la xarxa d´empreses inclusives. Aquest dilluns s´han incorporat tres més. - Els treballs de l´ampliació de l´escola andorrana de Santa Coloma comencen aquest estiu i s´allargaran per espai de 18 mesos. Es construiran 18 aules noves i s´aconseguirà reagrupar tots els estudiants del mateix sistema educatiu en un únic edifici. - Ha començat el judici pel cas BPA. L´arribada dels 25 acusats i els seus advocats ha causat una gran expectació. Fins a l´entrada de la sala, a Prada Casadet, s´ha apropat l´accionista majoritari de BPA, Higini Cierco, que ha saludat Joan Pau Miquel, el principal acusat en aquesta causa i a la resta dels seus excompanys. La vista ha començat amb la presentació de les qüestions prèvies.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
#Sensefiltres

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 

ÚLTIMA EMISSIÓ

S'integra a Andorra la comunitat portuguesa?

  • La integració de la comunitat lusitana vista per dues filles d'immigrants i la presidenta del Club d'Empresaris Portuguesos

    A Andorra el 15% dels residents són portuguesos, més de 10.000 persones, la tercera comunitat més gran del país. Aprofitant que el cap de Govern va visitar Lisboa el passat divendres i que un cop més, s'ha parlat de la integració de la comunitat, hem volgut preguntar a andorrans fills de residents portuguesos si és certa la cohesió social de la qual parlen els polítics. La Marisa da Costa i la Telma Figueiredo han denunciat alguns dels problemes que han tingut en la seva etapa d'escolarització i asseguren que encara es mantenen vigents certs estereotips. La Patricia Bragança, presidenta del Club d'Empresaris Portuguesos d'Andorra, ha assegurat que l'obertura econòmica ha permès que cada vegada hi hagi un teixit empresarial portuguès al país més important i que a la llarga donarà els seus fruits.

  • "Gràcies senyor síndic": Hivern calent i tibantors massanenques

    Parlem del debat a la totalitat del pressupost i l'hivern calent que tindrà el Govern amb la reforma de la Funció Pública. També sortim al pati per fer esbarjo i parlar de la situació al grup mixt i de les tibantors massanenques dins de Ciutadans Compromesos.

Facebook

Twitter