- Jane Birkin vindrà a Andorra amb una secció musical amb un homenatge a Serge Gainsbourg. Serà a la tardor, amb una data encara per confirmar. És un dels grans anuncis del programa de la temporada cultural francesa que ve plena d´atractius genuïns francesos com el parcour, el Festival de Cannes i la Comédie Française. - Una vintena d´associacions han conformat la primera Fira d´entitats socials i cíviques. Un projecte que busca incentivar el voluntariat entre els joves i apropar a la ciutadania la seva tasca. El ministeri d´Afers Socials ha creat un espai on les diferents associacions cíviques i socials puguin interactuar amb la ciutadania i donar a conèixer la feina que desenvolupen. - Segon dia de judici BPA que ha continuat centrat en les qüestions prèvies. Els advocats de diversos gestors del banc han denunciat que se´ls va vulnerar el dret a la defensa. Perquè no sabien de què se´ls acusava abans de ser processats i perquè després no van tenir temps per preparar proves. Uns arguments que ha rebatut el fiscal general. - Sindicatura accepta la proposta dels set consellers de grup mixt que atorga a Josep Pintat la presidència i dona per tancada la crisi del grup que s´ha allargat un mes. Ha defensat la seva actuació per, entre d´altres, poder reactivar la comissió de Finances i començar a treballar amb el pressupost del 2018. Pere López és el president suplent. - Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
#Sensefiltres

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 


 • "Gràcies senyor síndic": Els liberals ja tenen candidat i llistes multicolor des d'Europa

  Toc d'humor i protagonistes fora de context al "Gràcies senyor síndic", la secció que li dona la volta a l'actualitat política. Aquesta primera setmana ens centrem en Liberals d'Andorra, que ha tancat l'elecció del candidat a cap de Govern. Serà el president del partit, Jordi Gallardo, després d'un procés que pot fer trencar el grup parlamentari que presideix Josep Pintat. També parlem de la proposta tabaquera a la Comissió Europea i de l'ansiada sortida d'Andorra de la llista negra de paradisos fiscals de la UE. 

 • "Gràcies senyor síndic": Cops de colze al grup mixt i altres empastifades polítiques

  Seguim amb l'humor i els protagonistes fora de context al "Gràcies senyor síndic", la secció que li dona la volta a l'actualitat política. En el segon capítol seguim parant atenció a Liberals d'Andorra, que ha tingut trencadissa al grup parlamentari. Josep Pintat i els seus han passat al grup mixt, on hi haurà cops de colze per fer-se escoltar. I aprofitant la controvèrsia per les proves d'ADN dels gossos i les tifes al carrer, sortim a buscar els amos d'altres empastifades polítiques.

 • "Gràcies senyor síndic": Regalets de Reis i carbó al Consell General

  El primer "Gràcies senyor síndic" del 2018 el dediquem a repassar què ens han deixat les festes nadalenques. Destaquem alguns "regals" que no han passat desapercebuts al Consell General. Des de l'informe de l'Assemblea Nacional francesa sobre el contraban al sarau al grup mixt, que va camí de no resoldre's. Amb l'humor i la descontextualització sempre a l'ordre del dia.

 • "Gràcies senyor síndic": Hivern calent i tibantors massanenques

  Parlem del debat a la totalitat del pressupost i l'hivern calent que tindrà el Govern amb la reforma de la Funció Pública. També sortim al pati per fer esbarjo i parlar de la situació al grup mixt i de les tibantors massanenques dins de Ciutadans Compromesos.

Facebook

Twitter