- Dijous a les nou del matí és l´hora en la qual el cap de Govern ha convocat els sindicats per obrir una taula de treball per negociar aspectes de la llei de Funció Pública. El Govern ho confirmava a través d´un comunicat afegint que les modificacions es podrien fer a través d´esmenes del grup demòcrata, per no endarrerir excessivament el procés de tramitació del text. - Mor aquest dilluns un home per causes naturals a les pistes de Pal. Es tracta d´un ciutadà francès de 56 anys que hauria mort a causa d´un infart mentre esquiava amb la seva família. Segons el cos d´ordre, el succès s´hauria produït quan l´home estava baixant per una pista de dificultat baixa, la de Besurt 2. Tot i els esforços dels equips d´emergència, no han pogut reanimar a l´home. - El soldat de 24 anys mort a Síria el passat 10 de febrer, era resident espanyol. Militava a les forces kurdes lluitant contra l´Estat Islàmic i es va unir a la campanya turca per raons humanitàries. Samuel Prada León nascut a Ourense, vivia des de feia molts anys al Principat on va passar la seva etapa escolar, primer al Sagrada Família i posteriorment al Sant Ermengol. - El comú d´Andorra la Vella està disposat a entrar en el finançament de la construcció del recinte multifuncional. També a cedir-ne gratuïtament els terrenys. Segons Conxita Marsol, n´hi hauria tres de disponibles i amb possibilitats. La cònsol major de la capital ja ha transmès aquesta voluntat al Govern, que continua avaluant la viabilitat del projecte. - El comú de la Massana invertirà 1,7 milions d´euros en la millora de la xarxa d´aigües. Es preveu que les obres estiguin enllestides a començament d´estiu. Des de la majoria es destaca que la inversió destinada serà sufragada amb excedents de la tresoreria, per la qual cosa no caldrà recórrer a crèdits.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
#Sensefiltres

L'actualitat política ens dona molts temes importants que poden afectar el nostre dia a dia. Sovint la complexitat d'algunes matèries i la informació minut a minut no permeten aprofundir. #Sensefiltres, amb Laia Ferré Marot, parla d'aquests temes i de les diverses realitats socials del país, amb l'anàlisi d'experts que resolguin els dubtes i ajudin a entendre les implicacions de les decisions polítiques que es prenen. 


S'integra a Andorra la comunitat portuguesa?

  • La integració de la comunitat lusitana vista per dues filles d'immigrants i la presidenta del Club d'Empresaris Portuguesos

    A Andorra el 15% dels residents són portuguesos, més de 10.000 persones, la tercera comunitat més gran del país. Aprofitant que el cap de Govern va visitar Lisboa el passat divendres i que un cop més, s'ha parlat de la integració de la comunitat, hem volgut preguntar a andorrans fills de residents portuguesos si és certa la cohesió social de la qual parlen els polítics. La Marisa da Costa i la Telma Figueiredo han denunciat alguns dels problemes que han tingut en la seva etapa d'escolarització i asseguren que encara es mantenen vigents certs estereotips. La Patricia Bragança, presidenta del Club d'Empresaris Portuguesos d'Andorra, ha assegurat que l'obertura econòmica ha permès que cada vegada hi hagi un teixit empresarial portuguès al país més important i que a la llarga donarà els seus fruits.

  • "Gràcies senyor síndic": Hivern calent i tibantors massanenques

    Parlem del debat a la totalitat del pressupost i l'hivern calent que tindrà el Govern amb la reforma de la Funció Pública. També sortim al pati per fer esbarjo i parlar de la situació al grup mixt i de les tibantors massanenques dins de Ciutadans Compromesos.

Facebook

Twitter