- L´equip andorrà que participarà a la Copa Davis se´n va demà a Bulgària. L´equip es veu amb capacitat per lluitar per l´ascens. Hem assistit a un dels darrers entrenaments dels tenistes que representaran Andorra la setmana vinent en aquesta competició. - Arriba la primavera i amb ella les al·lèrgies. Els especialistes asseguren que aquest any hi haurà més afectats i amb símptomes més greus. El mes d´abril és un dels més complicats per als al·lèrgics ja que arriben els pòl·lens més intensos. - El Col·legi d´Advocats qualifica d´inacceptable i innegociable la proposta de canvi del codi penal que permetria fer escoltes telefòniques per investigar qualsevol delicte o obtenir informació bancària a requeriment de la fiscalia. La degana Sophie Bellocq remarca que aquest canvi pot vulnerar els drets fonamentals. - El Govern s´afegeix a la iniciativa de fer pressupostos participatius. Enguany destinarà una partida de 200.000 euros a infraestructures demanades per la ciutadania. Es podrà participar omplint unes butlletes amb tres propostes, que després es sometran a votació.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
El torb

Cada dijous, a les 18.30h, tenim mitja hora per compartir la informació meteorològica del cap de setmana, tant de l’alta muntanya com de les valls d’Andorra. No hi falten les novetats científiques i meteorològiques setmanals de la mà d'en Roger Solé. També conversem amb un protagonista del món científic amb l'entrevista. 

 

 

ÚLTIMA EMISSIÓ

El Torb dijous 23 de març de 2017

  • Dia mundial de la Meteorologia

    Avui parlarem amb Albert de Gracia i de la nova web "Meteo Pirineus Catalans" que ell gestiona i n'és l'impulsor i creador per cel·lebrar El Dia Mundial de la Meteorologia o Dia Meteorològic Mundial. Aquest dia se celebra el 23 de març en commemoració de la creació de l'Organització Meteorològica Mundial aquell mateix dia de l'any 1950, designada per les Nacions Unides com a organisme especialitzat en serveis meteorològics i climàtics. Des de l'any 1951, cada 23 de març la comunitat meteorològica internacional celebra aquesta data al voltant d'un tema triat. 

Facebook

Twitter