Complements per a un look perfecte tardor-hivern

Complements per a un look perfecte tardor-hivern

Els complements són una de les claus per aconseguir un look perfecte. Una  bossa de mà, una joia, unes sabates o fins i tot unes ulleres de sol, són complements capaços d'aixecar el més senzill dels outfit. Aquesta temporada els barrets, les boines,  de barrets de llana amb pom-pom i els abrics fur coat, són alguns dels must que més veuràs pels carrers d'Andorra

Altres objectes de desig

La bota o botí mitjó és la tendència que arrasa aquest hivern. Són un must hivernal que veuràs per tot arreu, i si fas una volta per les botigues low cost de capçalera les trobaràs en tots els colors. La mida va des del minibotí a la bota mosquetera maxi XL amb taló o sense, això ja és una opció personal.

Una altra tendència per a aquest hivern és la jaqueta de quadres, un estampat que s'ha convertit en un dels imprescindibles. Els vam veure l´any passat, però aquesta temporada la tendència ha arrelat i les botigues s’han omplert de quadres, sobretot en americanes, blazers, pantalons i vestits sencers.

Que el fred no serveixi d'excusa per no anar a la moda, sinó tot al contrari. No renunciïs a les tendències i pren nota de tots els accessoris que et proposem. Segur que seràs el centre de totes les mirades..

Un article de Txell Flores, bloguera de moda i autora de Punkarrillas.com  

Comparteix: