L'estiu, una oportunitat per no pedre l'estil a l'oficina

L'estiu, una oportunitat per no pedre l'estil a l'oficina

Aquest estiu treballa amb estil! No cal renunciar a la moda dins l'oficina!

Si hi ha una pregunta que ens repetim de forma constant almenys cinc dels set dies de la setmana és: i avui, què em poso per anar a treballar? Aquests dies de tanta calor, que si fos per tu, canviaries l'oficina per la platja, hem de buscar opcions per anar còmodes i fresques a la feina, sense perdre glamur, perquè amb la pujada de les temperatures el maldecap és doble. 

I és que, encara que amb l'arribada de l'estiu el 'dresscode' de l'oficina es relaxi, cert és que mantenir el decòrum continua sent imprescindible. Això no vol dir que hàgim d'enfundar-se el vestit de jaqueta i resistir les altes temperatures com un espartà, però tampoc vestir-nos uns 'microshorts' i unes xancletes com si la nostra cita fos amb la gandula. Preparada per conquerir l'oficina aquest estiu?

Aquest estiu aposta pels shorts amb estampats ètnics i les bruses amb volants, vestits camisa et donaran un 'look' molt 'chic' i informal.



Els teixits per aquest estiu són molt més frescos i lleugers. Els colors clars com els blancs, pastissos o beix són un 'must' per l'estiu i a la nit aposta pels teixits metàl·lics.



Vestits de formes o línies bàsiques o d'estil clàssic són una aposta segura, potenciaràs la teva feminitat sense renunciar a la comoditat. Si optes per una faldilla, recorda que sigui a l'alçada del genoll, recta o amb un lleuger vol, i combina-la amb una brusa vaporosa.

Recorda que els complements donen el toc diferenciador al teu 'look'. I no oblidis portar sempre una jaqueta per reservar-te dels canvis de temperatura que tenim al nostre país o de l'aire condicionat de l'oficina.



I per les afortunades que estiguin de vacances i les que han de treballar com jo, que passeu un estiu ple d'estil i glamur!

 

Un article de Txell Flores, bloguera de moda i autora de www.punkarrillas.com   Fotografies: Andrea d'Another Fashion World, Vanessa Villen, Txell Flores i Anna d' Entre Telas.

Comparteix: