Les magdalenes són un clàssic de la pastisseria. Sigui a l'hivern o a l'estiu, entren bé per començar el dia i per berenar. Diuen que, fins i tot, hi ha golafres que les mengen amb un got de llet abans d'anar dormir. Són una mena de pa de pessic en versió petita, amb un sabor i textura molt especials.
Ingredients
Preparació
Primer barrejarem els ous juntament amb el sucre i el suc de taronja.
Seguidament hi afegirem l'oli i ho barrejarem bé.
A continuació anirem afegint la farina tamisada a la barreja. També el llevat i un polsim de sal. Ho barregem bé per tal que no quedin grumolls.
També hi afegim la ratlladura de la taronja i li donem unes voltes.
Posem la massa als motlles de magdalenes, sense omplir-los fins a dalt, i ho deixem reposar uns 30 minuts.
Per acabar hi afegim una culleradeta de sucre per sobre i ho posem al forn 15 minuts a 200ºC.
Bon profit!
Una recepta del Joan Prat, un petit gran mestre pastisser.
Comparteix: