L'afició 'bleu' vibra amb la final del Mundial i el segon títol per a França

França és la nova campiona del món de futbol després de derrotar Croàcia per 4 a 2 en una bona final a Moscou. Un duel que, aquí a Andorra, s'ha seguit amb intensitat pels residents i els visitants francesos.

Un... dos... tres... quatre... Póquer de gols de la selecció francesa que han fet vibrar els seguidors en un conegut local escaldenc. Poca estona de patiment per als aficionats "bleus", tot i que Croàcia, que també ha tingut representació a Escaldes, ha empatat a un. Al descans, després d'un penal transformat per Griezzman que significava el 2 a 1, optimisme.

I en el segon temps l'equip de Didier Deschamps n'ha fet dos més per fer embogir els fans. Malgrat el gol de Mandzukic, el títol estava a la butxaca.

El ceptre tornarà a estar en joc d'aquí quatre anys a Qatar. Fins llavors, França i els seus seguidors tindran l'honor de regnar en el planeta futbol.

Informa: David Domingo
Imatge: Enric Fernández