Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Amaury Pierron és el favorit en un descens amb les baixes de Greg Minnaar i Myriam Nicole

www.andorradifusio.ad

Els millors especialistes mundials han tingut aquest dijous la primera presa de contacte amb el traçat. Greg Minnaar s'està recuperant d'una lesió. Està a Andorra, on es troba com a casa, però no competirà dissabte.

Greg Minnaar assegura que la seva lesió "encara necessita temps", com a mínim "un parell de setmanes més". Afegeix que "la de Vallnord és una de les millors pistes", on aprofita "per entrenar en un traçat de gran qualitat". "Només miro de moure´m i tornar a agafar ritme", diu.

El rider sud-africà espera la victòria d'un dels seus companys d'equip, però te molt clar qui és el gran favorit: "Amaury serà molt difícil de batre, segur."

El rider de Commençal Amaury Pierron ha guanyat les tres últimes proves de la Copa del Món. Dissabte vol repetir al circuit del seu equip.

Un altre rider que correrà és Àlex Marín. El català no ha començat molt bé la temporada, però espera repetir l'espectacular vuitena plaça de l'any passat. Diu que a Andorra "és especial quan pots baixar i sents el teu nom". Diu sentir-se "com a casa". "Estic molt per aquí a l'estiu i últimament també a l'hivern".

En categoria femenina també cal lamentar la baixa de la rider de Commençal Myriam Nicole.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: