Andorra empata amb el Kazakhstan i continua invicta a la Lliga de les Nacions (1-1)

La selecció de futbol continua allargant el moment m&eacut

La selecció de futbol continua allargant el moment més dolç de la seva història i aquesta nit ha empatat a un gol contra el Kazakhstan, en el segon partit de la Lliga de les Nacions de la UEFA a l´Estadi Nacional.

Els tricolors, que venien d´empatar a zero a Letònia dijous passat, han patit molt en defensa per aturar el Kazakhstan, que ha controlat la possessió en tot moment i ha creat perill amb centrades a l'àrea i accions a pilota aturada.

Andorra no podia sortir del seu camp amb la pilota controlada, però ha mantingut la porteria a zero fins al minut 68, quan Logvinenko ha rematat de cap una centrada de córner i ha avançat el Kazakhstan. Set minuts després, els visitants es quedaven amb un home menys per l´expulsió de Muzhikov després de veure la segona targeta groga.

L´onze tricolor ha tret forces d´on no en quedaven per buscar el gol de l´empat. En una errada defensiva del Kazakhstan la pilota ha arribat a peus de Jordi Aláez, que dins l´àrea ha batut Nenad Eric amb un xut ras al minut 85.

L´empat contra el Kazakhstan amplia a cinc els partits consecutius d´Andorra sense conèixer la derrota i situa l´onze de Koldo Álvarez segon del grup D1 a la Lliga de les Nacions amb dos punts, per darrere de Geòrgia, que suma 6 punts en dos partits, i per davant de Letònia i el Kazakhstan, amb un punt. Els dos propers partits de la lligueta arribaran el 13 d´octubre al Kazakhstan i tres dies més tard a Geòrgia.

Imatge cedida: Federació Andorrana de Futbol