L'Andorra guanya tres punts d'or amb un gol al minut 88

Victòria cabdal del Futbol Club Andorra aquesta tarda a la Borda Mateu. Els de Richard Imbernon han derrotat el Gavà per 1 a 0 amb un gol d'Aaron en el minut 88. L'equip ha sabut patir per deixar els tres punts a casa i acumula sis jornades sense conèixer la derrota.

L'Andorra ha fet avui un pas important en el seu objectiu d'assolir la permanència. Tres punts que en una lliga tan igualada valen or.

Amb moltes baixes al mig del camp, l'equip ha començat amb bona circulació però manca de profunditat. Àlex Martínez ha estat avui el jugador més incisiu. Per la banda dreta, Betriu feia gala de la seva qualitat.

Cristian no ha pogut definir en l'ocasió més clara de l'Andorra a la primera meitat. En la següent acció, el Gavà també ha estat molt a prop del gol amb la relliscada de Silverio.

A la segona meitat no s'ha vist un clar dominador del partit. El duel era d'anada i tornada, l'Andorra esperava pacient la seva oportunitat. Als 66 minuts Cristian ha estat a punt de marcar en aquest llançament que frega el travesser. S'acabava el temps i ha arribat una falta lateral. La centrada de Marc Ferré la remata de manera esplèndida Aaron. Al minut 88, un gol que val tres punts.

L'Andorra continua tenint el més important: són un bloc i, com a equip, superen lesions, rivals i allò que se'ls posa per davant. Avui n'hem tingut una bona mostra.

Imatge: Fernando Montero