L'Andorra HC no pot amb el Barça C

L'Andorra Hoquei Club ha perdut 4 a 6 contra el Barça C. Malgrat fer un bon partit els homes de Roger Corral no han tingut gairebé opció contra un equip que ha arribat reforçat amb jugadors del Barça B de l'Ok Lliga Plata.

Avui el Barça C ha arribat a Andorra amb molts homes del Barça B de plata. Malgrat tot, els andorrans han pogut sorprendre els blaugranes amb el gol d'Oriol Cortès a l'equador de la primera meitat. El Barça C ha capgirat ràpidament el marcador amb aquesta diana de Miguélez i un xut de llarga distància que sorprèn Jordi Gallart. Abans del descans Oriol Estrany tornava a igualar el partit des del punt de penal. Com a la primera meitat els gols s'han fet esperar a la segona part.

A 13 minuts del final el Barça s'avançava mitjançant Vila. Dos minuts després Oriol Estrany molt segur des del punt de penal tornava a igualar. En aquest punt els blaugrana més frescos gràcies a les constants rotacions han decantat el partit. Tres gols en set minuts deixaven el marcador amb un clar 3 a 6. En el darrer gol blaugrana l'Andorra ja estava jugant sense porter. Els tricolors no tenien res a perdre, a un minut del final Àlex Garcia ha escurçat distàncies però ja era tard. El marcador s'ha quedat amb el 4 a 6 definitiu.

Amb 11 punts l'Andorra es manté a la zona intermèdia de la taula. El proper diumenge visitaran la pista del Congrés.

Imatge: Fernando Montero