L'Andorra venç l'Olot i s'acosta a la permanència

L'Andorra Hoquei Club ha encarat a la perfecció l'eliminatòria per a la permanència a la primera catalana. Victòria per 2 a 4 a la pista de l'Olot B, el resultat que ha de defensar en el duel de tornada de demà a la tarda.

L'equip que dirigeix Roger Corral va dur la iniciativa en el marcador i al descans dominava per un gol a tres, amb dues dianes de Castellví i una d'Àlex Soldevila. En el segon temps tot i que el rival es va acostar en el marcador una nova diana de Soldevila aconseguia mantenir els dos gols de renda. El pavelló del Comunal acabarà de decidir l'eliminatòria diumenge a partir de les cinc de la tarda.

Informa: David Domingo