Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Andorra vol tornar a la Copa Davis amb Laurent Recouderc

www.andorradifusio.ad

Andorra podria tornar l´any vinent a la Copa Davis. Tot passa perquè el resident francès Laurent Recouderc pugui jugar amb l´equip nacional. La federació ja ha fet la sol·licitud a la Federació Internacional i la resposta se sabrà els propers dies.

Als Jocs dels Petits Estats d´Islàndia del juny passat Laurent Recouderc es va penjar l´or en la primera competició que disputava amb bandera andorrana. Ara el resident francès de 31 anys podria ser la pedra angular perquè el tennis nacional torni a la Copa Davis, després de tres anys absent per falta de jugadors.

Tot passa perquè el comitè de Copa Davis de la ITF doni el vistiplau a la petició que ha fet la Federació Andorrana. Per això caldria una excepció en el reglament actual, que només permet jugar els nacionals. La federació defensa que Recouderc fa 11 anys que resideix a Andorra i que aviat podrà aspirar a la nacionalitat. La Federació Francesa, consultada per la ITF, ja ha confirmat que no hi posaria cap entrebanc.

La presència de Laurent Recouderc seria el millor al·licient per a la tornada de Jean-Baptiste Poux, que després de la lesió que va patir a Islàndia ha deixat de banda la competició. Amb Recouderc i Poux com a primers espases, el capità Òscar Pons podria completar l´equip amb algun dels joves de la federació, com Èric Cervós, Àlex Fernández o Èric Pastor.

A falta de la decisió final, que se sabrà els propers dies, Andorra figura a la llista de 15 països que disputaran el grup 3 europeu a Tallinn, Estònia, del 2 al 5 de març de l´any vinent. Serà en pista dura i amb un format de tres grups de quatre equips i un de tres. Els primers classificats de cada grup jugaran les semifinals per decidir les dues places d'ascens.

Informa: Joan López

Comparteix: