L'Atlètic d'Escaldes s'endú el Canut en el darrer sospir

L'Atlètic d'Escaldes és el nou campió del Memorial Canut després d'una emocionant final contra el SAE Sant Julià, que defensava títol. Decisiu el gol de David Férriz en el darrer minut.

Aquesta falta lateral llançada amb tota la picardia del món i en la qual el Sant Julià va reclamar falta sobre Jorge arrodoneix una gran temporada de l'Atlètic d'Escaldes. Equip de nova formació, ha ascendit a primera i s'ha endut el Canut. Sense perdre ni un partit en tota la temporada.

Premi per a l'Atlètic d'Escaldes i amargor per a un Sant Julià que va estar a un gran nivell a la final. Entre sancionats i absents arribava amb un sol canvi i va mantenir-se viu fins al final. Fins i tot amb ocasions per avançar-se en una primera meitat d'alternatives. Però amb la concessió d'un gol. Aquest de Marçal, a un minut perquè els equips marxessin al vestidor.

A la represa els lauredians van seguir resistint un rival que havia perdut Nacho Llamas només començar el partit però que tenia més rotació. El Sant Julià també es quedava sense Javi Calvo per a la decisiva del duel. Malgrat tot Òscar da Cunha anivellava a set minuts per al final. Tensió, nervis i una final que se n'anava als penals. Fins que arriba la genialitat de Férriz.

Temporada perfecta d'un Atlètic d'Escaldes que l'any vinent aspira a tot a primera i serà el rival a batre.

Informa: David Domingo
Imatges: Jordi Seabra