Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Balanç positiu de la temporada d'atletisme

www.andorradifusio.ad

El Campionat del Món de Londres, amb la presència de Pol Moya, va posar punt final a una intensa temporada d´atletisme al Principat. Des de la comissió tècnica de la federació es fa un bon balanç dels resultats de l´any.

Ha estat un any important per a l´atletisme, amb presència en competicions de primer nivell i obtenint metalls en els Jocs dels Petits Estats de San Marino. Pol Moya, amb el rècord de 800 metres llisos i mínima per a Europeus, ha estat una de les notícies positives.

La saltadora Clàudia Guri, l´altre valor consolidat, va arrencar amb actuacions prometedores però en la segona part de la temporada s´ha trobat amb les lesions.

Com Moya i Guri, atletes residents com Marcos Sanza, Dayane Huerta o Leyre de la Rúa han aconseguit mínimes per al campionat d´Espanya absolut. Ajuden a millorar la resta. I joves com Nahuel Carabaña o Arnau Roig ja treuen el cap.

Al setembre arrenca de nou la feina en una temporada que a banda de Campionats d´Espanya tindrà els Jocs del Mediterrani, l´Europeu a l´aire lliure i el Mundial de pista coberta.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: