Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Besolí: "Poder arribar al Mundial i guanyar la categoria és espectacular"

www.andorradifusio.ad

Marcel Besolí ha completat un excel·lent ral·li de Catalunya. Victòria en la seva categoria després d´una sòlida actuació, passant per davant de participants teòricament més poderosos.

Una avaria va deixar Marcel Besolí fora del Catalunya l´any passat tot just començar. I avui el pilot pot lluir trofeu. Primer de la seva categoria, l'RC4, que comptava amb una quinzena de participants. Besolí ha destacat que "després de 10 anys competint, poder arribar al Mundial i guanyar la categoria és espectacular".

Màxim nivell al Catalunya, amb els millors especialistes i amb trams com el de la Terra Alta, el primer dia, que demanava gairebé quaranta quilòmetres de concentració i bones mans. El pilot ha explicat que "al final dels trams els temps eren molt bons". S'ha mostrat molt satisfet d'haver-lo afrontat tenint en compte la llargada i les condicions del terreny.

El motor és complicat i car, i la bona actuació al Catalunya no garanteix res a Marcel Besolí. Ara estarà centrat en l'Escola de conducció sobre gel que engega al desembre. El futur és a l'aire. Besolí reconeix que "després del resultat els patrocinadors estan contents i pot sortir alguna cosa més", però espera que acabi la temporada per decidir-ho.

Les ganes de volant mai no desapareixen. El Catalunya ha estat la seva aposta d'aquest any, i Marcel Besolí ha complert amb escreix.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa/WRC

Comparteix: