Ara i Aquí especial Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Bou no perd l'ambició després del 22è Mundial de trial

www.andorradifusio.ad

Toni Bou ha fet una breu aturada a Andorra després d´aconseguir el seu 22è Mundial de trial, l´onzè a l´aire lliure. El pilot més llorejat de la història del motor ha parlat amb Ràdio i Televisió d'Andorra abans de marxar cap a Itàlia, on buscarà una altra victòria per posar el millor colofó a la temporada.

Els seus mecànics ja llueixen la samarreta amb el 22, el nombre de títols del millor pilot de trial de la història. El resident català Toni Bou va sumar l´onzè consecutiu a l´aire lliure diumenge passat a la República Txeca, en la penúltima prova de la temporada. "És un dels anys més positius, més bons. Ens hem sentit molt bé sobre la moto. Hem fet canvis que hem encertat i hem pogut millorar", celebra.

Als 30 anys Bou no perd la motivació per continuar col·leccionant títols. A Naturlàndia disposa d´unes instal·lacions fetes a mida, a l´alçada del pilot més llorejat del motor. "Sempre és difícil torbar motivacions amb 30 anys i amb tants títols", reconeix. Però creu que, en aquest sentit "els entrenaments marquen la diferència".

Al Territori Toni Bou, que es va inaugurar el juny passat coincidint amb la mànega andorrana del Mundial, començarà ben aviat l´activitat. La dividirà en tres parts, l'escola dels pilots, on més s'involucrarà ell, la de cursets i la d'excursions amb motos elèctriques.

Abans toca tancar el Mundial. Dijous Bou marxarà cap a Itàlia, on diumenge buscarà una altra victòria per afegir al seu palmarès.

Informa i imatges: Joan López

Comparteix: