El CE Sant Julià derrota l'Amposta en un partit de molt patiment (6-5) i manté la imbatibilitat

El CE Sant Julià ha patit de valent per mantenir la imbatibilitat a la lliga a costa de l´Amposta. Els lauredians, amb un pèssim arbitratge, han guanyat per 6 a 5 i sumen la tercera victòria consecutiva.

L'alegria dels jugadors i el cos tècnic del Sant Julià al final del partit estava justificada. Els lauredians han sumat els tres punts contra l´Amposta en un duel que se´ls ha complicat moltíssim per culpa dels àrbitres. I això que els de Jorge Dias han controlat el partit i sempre han manat en el marcador. Al descans guanyaven per 4 a 2, amb dos gols de Paquito, el primer i el quart, i un de Martins i Oriol.

El duel semblava controlat. I més quan en l´inici de la segona part Omar i Oriol han situat els lauredians en un clar 6-2. Però els àrbitres han ficat pebre al partit amb l´expulsió per doble groga del porter Hèctor. Quedaven 13 minuts i Jona s´ha col·locat de porter perquè Andre Ferreira ha estat baixa de darrera hora per lesió.

L´Amposta ha aprofitat els moments de nervis per apropar-se amb dos gols d´Àlex. Quan faltava un minut i mig per al final Cabanes ha fet el 6 a 5. El Sant Julià ha patit de valent, però al final ha celebrat la tercera victòria.

El Sant Julià visitarà el cap de setmana vinent la pista de L´Hospitalet, que suma tres punts en tres partits disputats.

Imatge: Enric Fernández