El CE Sant Julià no arrodoneix el cap de setmana i continua patint per la salvació

En futbol sala el Sant Julià no ha pogut arrodonir el cap de setmana amb una segona victòria. Aquest diumenge els de Moises Gonçalves han caigut 4 a 7 davant el Martorell i continuen patint per mantenir la categoria.

Els lauredians han tingut menys de 24 hores per recuperar-se després de l'important triomf d'aquest dissabte. Als dos minuts s'ha avançat el Martorell. Una diana que ha pogut contrarestar Omar als 9 minuts. L'alegria ha durat segons. Només treure de centre els catalans s'han tornat a avançar. Abans del descans López obria escletxa amb l'1 a 3.

Amb un jugador menys per expulsió de Bryan el Martorell ha marcat l'1 a 4. Amb el porter jugador tímida reacció local, amb el gol de Guillem Castro el Sant Julià s'acostava al 4 a 6. A un minut del final l'àrbitre ha expulsat Yussef, s'obria una porta a l'esperança.

El Sant Julià ho intentava però ha passat l'inesperat, el Martorell ha pogut fer gol amb un home menys deixant el partit vist per a sentència. Amb la victòria de dissabte l'equip, empatat amb La Sentiu, eludeix el descens gràcies al gol average. Queden quatre finals per salvar la categoria.

Informa / Imatge: Cesc Sanjuan