Els corredors de la Ronda dels Cims expliquen l'experiència amb les tempestes durant la Solidaritrail

Aquest matí s´ha donat el tret de sortida a la Solidaritrail amb gairebé 700 corredors. Això no vol dir que l´Andorra Ultra Trail hagi acabat. Al llarg d'aquest diumenge no deixen d'arribar corredors que han participat en curses més llargues. Tots van viure in situ la tempesta de dissabte a la tarda, una situació caòtica que encara ha fet més èpic el repte aconseguit.

Sens dubte la Solidari Trail és un dels moments més especials de l'Andorra Ultra Trail. 690 corredors han participat. La comitiva anava encapçalada per les cadires de rodes adaptades que enguany han comptat amb la col·laboració de Bombers de Barcelona.

Al llarg d'aquest diumenge el degoteig de corredors de les curses més llargues és constant. Cada un va evitar la tempesta de dissabte a la tarda com va poder.

La Solidaritrail no té classificació. Després d´una distància força llarga com són 10 quilòmetres a la muntanya, el premi és compartit.

Imatge: Anna Romagosa