Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Dòria i Pellicer viatgen a l'Europeu sub-23 de Bratislava, un dels objectius més importants

www.andorradifusio.ad

L'equip andorrà de canoa i caiac ha viatjat a Eslovàquia. La setmana vinent disputarà a Bratislava l'Europeu sub-23, segurament l'objectiu més important de la temporada. Hem assistit al darrer entrenament de Mònica Dòria i Laura Pellicer al Parc del Segre.

Darrer entrenament de l'equip andorrà al Parc del Segre abans de l'Europeu sub-23. Fins ara ha estat una temporada d'alts i baixos.

Dòria va ser fa uns dies subcampiona d'Espanya en canoa i va accedir a semifinals del Mundial sub-23 en caiac. Les penalitzacions han frustrat baixades molt prometedores, expliquen les palistes conscients que "pots arribar a fer una molt bona baixada arriscant però un petit error pot tenir conseqüències molt greus".

Mònica Dòria és la vigent campiona júnior en canoa. La cita de la setmana vinent li porta molts bons records però enguany toca competir en sub-23. "Hi ha més nivell que en categoria júnior", diu convençuda de poder estar a l'altura.

L'entrenador de la federació de Canoa i Caiac, Marc Domenjó, alerta però que "un cop a la semifinal pot passar qualsevol cosa".

L'Europeu de Bratislava és un dels objectius de la temporada.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Sergi Linares

Comparteix: