Edgar Gallipoli trenca amb el domini de Nil Solans i s'adjudica els Ice Gladiators 2019

Nou campió als Ice Gladiators. El veneçolà Edgar Gallipoli ha acabat amb el regnat de tres anys de Nil Solans i s'ha adjudicat el campionat de motos sobre gel que organitza la Federació Motociclista. L'han acompanyat en el podi Xavi España i Arnau Pons. Solans ha acabat cinquè.

El Circuit d'Andorra-Pas de la Casa va acollir per primera vegada un dissabte els Ice Gladiators amb tres curses que van decidir el campió del 2019. Hi aspiraven Xavi España i Edgar Gallipoli, que finalment va ser el vencedor. I això que una caiguda en la primera cursa el va portar fins a la dotzena posició mentre que Xavi España era segon. Però en la segona cursa es va decidir el campionat a favor de Gallipoli, que va guanyar la mànega. El triomf li va assegurar matemàticament la victòria final.

Cristian España va sumar la primera victòria en els Ice Gladiators 2019 en la darrera prova, que va guanyar per davant del seu germà Xavi. En la general, Gallipoli va sumar 260 punts, per 239 de Xavi España i 196 d'Arnau Pons, el tercer classificat.

Els Ice Galdiators han tancat una edició exitosa i l'organització ja pensa en la propera.

Imatges: Cedides per NA Films