Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El MoraBanc afronta amb ambició la segona part de la temporada

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc afronta l´aturada de la competició, amb motiu de la Copa del Rei i la segona finestra FIBA, amb la tranquil·litat que donen les quatre victòries consecutives que han posat l´equip en zona de play-off pel títol. Un dels jugadors més en forma, Jaime Fernández, n´ha parlat a la zona mixta.

Quatre victòries consecutives han estat la millor injecció de confiança per a un equip que havia generat dubtes després de quedar eliminat de l´Eurocup i no classificar-se per jugar la Copa. El panorama s'ha capgirat i les cares dels jugadors als entrenaments en són el millor reflex. "Hem de seguir la mateixa línia, volem jugar el play-off, la plantilla és ambiciosa i crec que ho podem aconseguir", assegura Jaime Fernández.

L´equip aparca la lliga per la celebració de la Copa i la segona finestra de la FIBA, però als internacionals, com Jaime Fernández, els esperen nous compromisos del Premundial amb les seleccions.

L´aturada per al MoraBanc no serà completa. Dissabte l'equip jugarà un amistós contra la Penya a porta tancada i divendres 23 s´enfrontarà al Pau Orthez francès, a la localitat de Lezat sur Leze.

Informa i imatges: Joan López

Comparteix: