El MoraBanc Andorra s’aferra a l’Eurocup (83-77)

L’equip dels Pirineus ha sumat la segona victòria de la temporada

L’equip dels Pirineus ha sumat la segona victòria de la temporada a Europa (2-5) derrotant al FIAT Torí però s’ha quedat a un punt de capgirar el bàsquet average amb el conjunt italià. Amb aquesta victòria els andorrans estan a una del TOP16 a tres jornades per al final

El MoraBanc Andorra era molt conscient que avui només valia la victòria, i de fet els homes de Joan Peñarroya ho han escenificat des del salt inicial posant en pràctica la seva habitual duresa defensiva a casa. Espessos i sense ritme en atac tots dos conjunts han arribat al final del primer quart amb un ajustat 15-14. En el segon quart la tònica ofensiva ha estat semblant fins que Jaime Fernández ha tret a passejar el seu talent anotant (11 punts) i repartint joc juntament amb els 10 punts de Blazic o els 8 d’Oliver Stevic que amb un parcial final de 15-5 ha deixat un 42-31 al descans

En el tercer quart el MoraBanc Andorra s’ha oblidat de defensar i malgrat arribar a tenir una màxima de catorze punts (51-37) un parcial final d’11-22 (20-28) ha permès al FIAT Torí tornar a entrar en partit amb un 62-59 a deu minuts del final. Un darrer quart en el que, més enllà de la victòria, els dos equips lluitaven també pel bàsquet average. Finalment, en un cara o creu, el MoraBanc Andorra s’ha emportat la victòria per 83-77 sense poder capgirar el -6 de la primera volta en un compromís en el que la tripleta arbitral ha trasbalsat als dos equips. Jaime Fernández, MVP del partit amb 19 punts, 4 assistències per un 22 de valoració

El proper partit del MoraBanc Andorra serà dissabte a la pista del Delteco GBC (19h) en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad

Informa: Òscar Merino /David Domingo

Imatge: Morabanc Andorra / Eurocup