El VPC s'agrada contra el Sainte Foy amb un marcador d'escàndol (69-10)

El VPC Andorra ha sumat la tercera victòria de la temporada en el partit que tancava la primera volta aquesta tarda a l'estadi, contra el Sainte Foy de Peyrolières. Ho ha fet amb un marcador contundent, 69 a 10.

Feia temps que l'afició del VPC no celebrava tants punts a l´estadi. Avui l'equip de Jonathan Garcia i David Kirikaixvili volia guanyar i agradar. Els primers minuts han començat força animats, amb un assaig matiner per a cada equip. El segon dels andorrans ha arribat en aquesta combinació de Ramaz Jinashvili i el jove Tomi Moreno, que supera tres rivals i és placat abans d'arribar a la línia, però s´aixeca i acaba plantant l´oval dins la zona d'assaig.

La velocitat dels tres quarts del VPC ha trencat una i altra vegada la defensa del Sainte Foy. Nico González, autor de tres assajos, feia el 26 a 5 abans del descans en una jugada per la banda dreta després d'una bona recuperació de Canturri.

La segona part ha estat un recital d'un VPC que no ha abaixat mai els braços. El Sainte Foy ha començat anotant la seva segona marca, però no han passat ni tres minuts abans que els andorrans tornessin a trobar la línia d'assaig, en aquesta cursa de Roger Fité. Tres marques més, de Jinashvili, Raya i Nico han ampliat l'avantatge fins al 48 a 10. Un altre dels joves isards de la darrera fornada, Josep Correas, ha fet el novè. Taurinyà i novament Nico, després d'una cursa que ha arrencat en camp propi, han tancat un marcador d'escàndol, 69 a 10.

Amb el partit acabat, alguns integrants del Sainte Foy han anat cap a la banqueta del VPC i s'ha produït una batussa que afortunadament no ha anat a més. Això sí, avui no hi ha hagut tercer temps.

Imatge: Kevin Ribeiro