El VPC segueix fort a casa i guanya el Seilh (33-23)

El VPC Andorra continua fort a casa i aquest diumenge tarda ha sumat una nova victòria. Ha estat contra el Seilh en un partit que semblava controlat al descans però que ha hagut de treballar-se fins al final.

El VPC ha anat just d'efectius, i els tècnics s'han hagut de vestir de curt. Jonathan Garcia amb el segon equip. David Kirikàixvili amb el primer. El rival ha sorprès en el primer minut i als del Principat els ha tocat remuntar. Ho han fet amb eficàcia, i quatre assajos abans de la mitja hora de joc. Dos de Dani Raya, molt actiu jugant a la tercera línia. I altres dos de Nico González, ràpid i atent a les bones accions de Ramaz, motor de l'equip en la construcció, amb passades i amb el peu.

La marca que situava el 28 a 12 al descans n'és una mostra. Un patada precisa perquè el company reculli la pilota i marxi per velocitat.
En aquell moment del partit ningú podia esperar que s'acabaria complicant, i de quina manera. El Seilh ha anat retallant distàncies en un segon temps més travat i amb aquest assaig, que per sort no ha transformat, s'ha col·locat amb un perillós 28 a 23.

Minuts d'incertesa que s'ha acabat resolent gairebé a tocar del temps reglamentari. Amb una bona jugada col·lectiva i Paul Alieu com a finalitzador. Victòria i bonus ofensiu per consolidar la sisena plaça i anar retallant distàncies sobre els equips que el VPC té per sobre a la classificació.

Informa: David Domingo
Imatges: Carla Sales