El VPC supera el Cazères per 23 a 17

El VPC no ha fallat aquesta tarda a l´Estadi Nacional i ha sumat la tercera victòria en quatre partits a la Promoció d´Honor de Migdia-Pirineus. Els de Manuel Romo han superat el Cazères per 23 a 17 en un partit en què han començat dominant amb claredat, però que s´ha complicat força a la represa

Partit amb dues cares aquesta tarda a l´Estadi Nacional. A la primera s´ha vist un gran VPC que no ha sabut traduir la superioritat en una diferència de punts decisiva. Josep Maria Simon ha tornat a demostrar una gran qualitat en el xut a pals i amb dos cops de càstig ha posat el 6 a 0 en el marcador.

Al minut 33, la insistència del VPC obtenia premi amb el primer assaig. Edu Jamrulidze marxa tot sol i arriba amb l´oval fins a la línia. Simon transformava i el VPC es posava 13 a 0. A les acaballes del primer temps, una pilota perduda li ha sortit molt cara a l´equip andorrà. El Cazères ho ha aprofitat per fer l´assaig i retallar diferències.

A la represa, els francesos han recorregut al joc brut per intentar descentrar el VPC i el partit s´ha endurit. Edu ha fet el segon assaig del partit i del seu compte particular en una bona acció ofensiva dels andorrans, que han mogut la pilota de banda a banda de l´atac. El georgià ha posat el 21 a 7 en el marcador i el xut de transformació de Simon ha ampliat l´avantatge fins el 23 a 7.

Amb aquest marcador, el VPC s´ha relaxat i el Cazeres ho ha aprofitat per fer un assaig transformat al minut 28. Paul Alieu ha jugat els primers minuts amb el primer equip després de la seva tornada. A un minut del final i amb el partit decidit, un darrer xut a pals deixava el definitiu 23 a 17 en el marcador.

La Lliga s´atura ara dues setmanes per al VPC pel compromís de la selecció al Campionat d´Europa diumenge vinent a Lituània. Els dos partits següents també seran a casa.

Informa: Joan López Imatges: Jordi Seabra