Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Els aficionats al rugbi es reuneixen per seguir el França-All Blacks emès per ATV

www.andorradifusio.ad

Aficionats i professionals del rugbi s´han donat cita aquest dimarts al pub The Camden d´Escaldes-Engordany per seguir el França-Nova Zelanda. Un test de tardor per promocionar la candidatura francesa per acollir el mundial de 2023. Els seguidors, que majoritàriament han donat suport a França, han viscut amb passió l´espectacle, tot i el 23-28 final a favor dels All Blacks.

Un partit com el França-Nova Zelanda sempre suscita l´interès dels seguidors de l´esport. Els aficionats al rugbi del país han seguit la retransmissió d´Andorra Televisió amb emoció i el pub escaldenc The Camden ha esdevingut el punt de trobada dels malalts per l´esport de l´oval. 

Tot i que alguns han compartit taula i cervesa aliens a l´espectacle, l´ambient de germanor que s´ha creat i el color que han posat els seguidors ha estat un dels punts que més s´han destacat. Representants del VPC femení, de la Federació de Rugbi i alguns jugadors no s´han volgut perdre el partit.

Més enllà del resultat i que l´enfrontament fos un test de tardor un partit d´aquesta magnitud sempre és motiu per gaudir-ho amb complicitat i passió.

Informa: Ivan Álvarez
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix: