Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Els germans Casal preparen la penúltima batalla a Escòcia amb l'objectiu del Top-10

www.andorradifusio.ad

Marc i Òscar Casal afronten el final de temporada en un gran moment de forma i amb el repte d´acabar entre els 10 primers a la general de la Copa del Món de curses de muntanya en la categoria sky. Dissabte coincidiran a Escòcia en la Ring of Steall Skyrace.

Marc Casal explica que serà una cursa "amb molt fang i molta pluja, en un terreny al qual no estem acostumats". Tot i això, "hi hagi el que hi hagi, anirem a córrer", assegura.

Marc ocupa el tercer lloc a la general després de cinc curses, mentre que el seu germà Òscar, és onzè. La seva intenció és "obtenir un bon resultat perquè només tinc quatre carreres i em falta una per tenir els cinc resultats per puntuar a la classificació final". Auguren "una cursa molt disputada perquè és de Copa del Món i hi seran els millors".

L´experiència és una de les claus que expliquen la bona temporada dels canillencs. Òscar Casal explica que abans en un moment crucial de la cursa optaven per jugar-se-la. Ara, en canvi, intenten ser "més conservadors i no sortir amb el ganivet entre les dents". "Ens ajuda a ser més regulars durant la temporada", afegeix.

Dissabte els esperen 29 quilòmetres i 2.500 metres de desnivell. L´última prova arribarà el 14 d´octubre a Limone, Itàlia, en una cursa que puntuarà un 20% més que la resta.

Informa/ imatge: Joan López

Comparteix: