El Sant Julià continua líder després de l'empat en el clàssic

L'Unió Esportiva Sant Julià manté el lideratge de la lliga Multisegur després d'empatar en el clàssic contra el VallBanc Santa Coloma en el clàssic de l'onzena jornada. La lluita per la segona posició és aferrissada, amb tres equips, Vall Banc, UE Engordany i Inter d'Escaldes, empatats a la segona posició, a dos punts dels lauredians.

El clàssic entre Sant Julià i Santa Coloma es va acabar sense gols i això que els dos equips van gaudir d'ocasions per marcar. Com la d'Azevedo per als colomencs, ben resolta per Pedro Muñoz. O aquesta altra de Luis Blanco per als de Jesús Barón. Ja en la segona part, pilota al pal del Vall Banc després d'una centrada xut de Sosa, que Ratti va rebutjar.

L'UE Engordany es va aprofitar de l'empat en el clàssic per apropar-se a dos punts del lideratge. L'Encamp, cuer de la lliga, no va evitar la derrota i va perdre 3 a 0. Rodrigo va fer el primer per a l'Engordany i després Sebas, i Luigi, de penal , van anotar dos gols més. L'Encamp va fallar un penal amb 2 a 0 al marcador.

En els altres partits, l'Inter Escaldes va derrotar l'UE Santa Coloma gràcies a un gol de Genís Soldevila quan faltava un quart d'hora per al final del partit. Al final va haver-hi tensió entre els jugadors i Gerard Aloy i Xavi Gallart van ser explulsats amb vermella directa.

Finalment, el Lusitans es va desfer de l'Ordino per 3 a 1. Va marcar primer Luanda per als lusitans i posterioment Cristian Garcia empatava per als ordinencs, que ja jugaven amb un menys. En la segona part, Medina amb dos gols, el segon de penal, va certificar la victòria del Lusitans.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Federació de Futbol