Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Es manté la incògnita sobre els esportistes que competiran als Jocs de Pyeongchang

www.andorradifusio.ad

Queden només 11 dies per tancar la delegació d'esportistes que ens representaran als Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang. Quatre noms estan molt clars però la resta, si hi van, són tota una incògnita.

Queden 28 dies per a l'inici dels Jocs Olímpics d'Hivern i per decidir els esportistes que ens representaran: només 11. Fa quatre anys a Sochi la FAE i el COA van presentar una delegació de 6 esportistes. Aquesta xifra es podria repetir, però de moment només quatre esportistes entren a totes les travesses.

En el Jeongseon Alpine Center es disputaran les proves d'esquí alpí els noms de Mireia Gutiérrez en eslàlom i Joan Verdú disputant totes les proves. Són els millors esquiadors del país i estaran a Corea. A partir d'aquí s'obre un ventall d'opcions. Són candidats Marc Oliveras en velocitat i Àxel Esteve en tècnica. Pel que fa a les noies, Carmina Pallàs compta amb bones opcions i la jove Cande Moreno no està descartada.

L'esquí de fons es disputarà a l'Alpensia Cross Country Center. A banda dels esprints, Irineu Esteve participarà en totes les proves. Com Cande Moreno, Carola Vila no està descartada però el més normal és que no hi vagi.

Per últim, malgrat les lesions i malgrat no haver començat de la millor manera la temporada, Lluís Marin està classificat a dia d'avui. El gran objectiu aquesta temporada és poder arribar als jocs el més a prop possible del seu 100% El 'border cros' es disputarà al Phoenix Snow Park. La FAE i el COA anunciaran el dia 22 de gener els esportistes que aniran a Corea del Sud.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: