Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

L'Estadi Comunal mantindrà els sis carrers de la pista d'atletisme per als Jocs del 2021

www.andorradifusio.ad

L'Estadi Comunal mantindrà la corda atlètica de sis carrers per als Jocs d'Andorra 2021, segons preveu el comú de la capital. La necessitat de disposar de molt més terreny i l'elevat cost de l'obra impedeix l'ampliació a vuit.

Que l'Estadi Comunal necessita una remodelació és evident. Poc ha canviat en els seus 30 anys de vida i, en vista als pròxims Jocs dels Petits Estats, se li ha de millorar la cara. Tot i això, una vella reivindicació de l'atletisme del país, l'ampliació a vuit carrers de la pista, no se satisfarà perquè "es necessita molt espai, s'hauria de ticar el mur i és una obra molt costosa". "Els sis carrers són homologables en totes les disciplines", argumenta Marsol.

El comú és conscient que l'Estadi Comunal s'ha de reformar, però per fer una reforma "integral" demana també l'aportació econòmica del Govern i d'altres organismes implicats, com les federacions de futbol i d'atletisme. "D'aquí a l'octubre s'ha de prendre una decisió", ha dit la cònsol.

Marsol ha explicat que, per a la celebració a l'octubre dels Jocs Special Olympics, que organitzen la Seu d'Urgell i Andorra la Vella, el Comunal tindrà petites millores, però no es canviarà el tartan.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: