El FC Andorra cau al camp del San Cristóbal amb un penal a les acaballes del partit (2-1)

El Futbol Club Andorra no ha pogut puntuar al camp del líder i ja suma sis jornades consecutives sense conèixer la victòria a la Primera Catalana. L'equip de Candi Viladrich ha plantat cara al San Cristóbal, però no ha pogut evitar la derrota per 2 a 1.

El San Cristóbal era el pitjor rival possible per a un Futbol Club Andorra que no guanya des de fa dos mesos, però els tricolors han creat molts problemes al líder i màxim golejador del grup amb una defensa ben ordenada.

L'1 a 0 ha arribat en un córner al segon pal. Eduard Garcia, de cap, superava per alt Ferran Pol. Àlex Martínez ha tingut la millor ocasió de l'Andorra a la primera part amb una rematada de cullera enganxada al travesser, que ha pogut desviar el porter del San Cristóbal.

L'empat ha arribat a la represa, a pilota aturada. Nourddin feia el primer gol amb la samarreta de l'Andorra amb un xut de falta directa. Ferran Pol ha salvat el segon del San Cristóbal amb una gran aturada. Però quan els tricolors ja tenien el punt a la butxaca, el col·legiat ha castigat amb penal una entrada de Robert Font al minut 83. Cabrera no ha fallat des dels 11 metres i ha fet el 2 a 1 definitiu.

Amb la derrota l'Andorra cau a la novena plaça, però amb un calendari més favorable a partir d'ara per acabar de certificar la permanència.