L'FC Andorra continua sumant d'un en un

El Futbol Club Andorra i el Lleida B han empatat a la Borda Mateu. En un partit molt igualat, els tricolors han fet més merits per sumar els tres punts, però en els darrers instants han pogut perdre el partit.

Andorra i Lleida arribavaven amb cinc punts i necessitats de victòria. Pels lleidatans, amb el dorsal 10, Toni Vicente, fill d'Emili Vicente.

Molta igualtat a la primera meitat. Als 30 minuts Betriu desequilibra amb una acció individual per banda esquerra i la centrada la remata de primera Cristian al fons de la xarxa. Al 36, primera gran intervenció de Xisco. Un control és mig gol. Una bona mostra ha estat l'empat d'Adrià a set minuts del descans.

A la segona meitat s'ha vist un Andorra millor. Moltes arribades però sense capacitat per definir als darrers metres. En defensa s'ha mantingut a ratlla el Lleida tota la segona meitat, però ha estat entrar al temps afegit i gairebé s'escapa l'empat. Dues ocasions claríssimes en contra dels lleidatans. En la darrera s'ha lesionat Xisco, avui salvador. Al final, un punt que no serveix de gaire a cap dels dos equips.

L'Andorra jugarà dijous contra el Vilanova en partit ajornat de la segona jornada.

Imatge: Kevin Ribeiro