Final amarg a una nit de somni

El MoraBanc Andorra ha caigut eliminat en els quarts de final de

El MoraBanc Andorra ha caigut eliminat en els quarts de final de la Copa del Rei aquesta nit al pavelló Fernando Buesa de Vitòria davant del Reial Madrid, en un partit que els de Joan Peñarroya han dominat gairebé sempre durant els 40 minuts i que en els darrers instants ha fet un gir amb dues decisions arbitrals polèmiques que han forçat la pròrroga, on un Madrid reforçat s’ha acabat imposant per 99 a 93.

Un final que no ha fet justícia a un MoraBanc atrevit, intens i sòlid, que ha creat molts problemes en atac al Reial Madrid. Els de Joan Peñarroya han tancat el primer quart amb 8 punts de renda (15-23) i en el segon han arribat a marxar de 16 punts (21-37). La reacció blanca ha arribat a la represa i els de Pablo Laso han capgirat el marcador per primera vegada (56-54). La igualtat s’ha mantingut fins al final però el MoraBanc no s’ha vingut avall en cap moment i ha arribat al darrer minut de partit amb el marcador de cara. Dues decisions polèmiques, amb unes passes assenyalades a Shermadini força dubtoses i un camp enrere no xiulat a Llull, han culminat en un triple de Randolph que suposava el 86 a 86 i portava el partit a la pròrroga.

En el temps afegit, el Madrid no ha donat cap opció i el partit ha acabat 99 a 93. Un final amarg per a una nit màgica que no ha tingut premi.

Informa: Joan López / Imatge : @morabancandorra