Ara i Aquí especial Congrés Mundial de Turisme de Neu i Muntanya

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Final de la lliga Catalana contra el Barça sense mig equip

Tot i estar immers en la lliga i l´Eurocup, el MoraBanc Andorra e

Tot i estar immers en la lliga i l´Eurocup, el MoraBanc Andorra es juga un títol en un parell de setmanes a Reus. Final de la lliga Catalana contra el Barça, que presumiblement afrontarà sense mig equip. Les finestres FIBA han fet la guitza.

Albicy, Blazic, Karnowski i presumiblement Jaime Fernández estaran amb les seves seleccions el 26 de novembre, el dia del Barça-Andorra de la lliga Catalana. Han estat convocats per als partits internacionals que obren la classificació per al Mundial del 2019. Les famoses finestres, que mantenen un pols entre la FIBA i les federacions nacionals i l´Eurolliga i els clubs de la conformen.

A hores d´ara la presència dels internacionals que juguen la competició continental és més que dubtosa perquè aquella setmana hi ha partits. El pols es manté obert i si els espanyols d´Eurolliga no van amb la selecció la baixa de Jaime Fernández per a la lliga Catalana és pràcticament segura. El MoraBanc ha donat llibertat als seus jugadors per decidir i com és lògic ningú té cap dubte.

A totes aquestes absències, una altra de molt probable. La del lesionat Jankovic, que pot estar entre tres i quatre setmanes de recuperació. L'Andorra, que ha tingut a prop alguna lliga Catalana i que l´any passat quedava fora per sorpresa a casa en semifinals ho tindrà molt més complicat aquest cop davant d'un Barça que pot passar que hi arribi amb tot.

Per a l'equip el partit de Reus queda ara molt lluny. A hores d'ara viatja cap a la seva propera destinació d'Eurocup, la pista de l'Unics Kazan, on buscarà la primera victòria com a visitant de la temporada.

Informa: David Domingo

Comparteix: