El Futbol Club Andorra suma una nova victòria al camp del Júpiter (0-2)

El Futbol Club Andorra ha tancat avui la seva setmana fantàstica amb un triomf al camp del Júpiter per 0 gols a 2. L'equip de Richard Imbernon ha guanyat 7 punts en vuit dies, superant els 5 que havia sumat a les sis primeres jornades.

El Futbol Club Andorra arribava aquest migdia al camp del Júpiter, tot un històric del futbol català, en línia ascendent. Dijous va arribar la primera victòria fora de casa aquesta temporada i l'equip volia seguir amb la bona ratxa. A la primera meitat l'equip no ha fet mèrits perquè això fos així. El poc encert dels locals i les aturades de Silverio han permès als andorrans marxar al descans amb empat a 0 i tot per decidir.

A la segona meitat s'ha vist un millor Andorra. en el minut 69 ha arribat la jugada que ha decidit el partit. Ludo filtra aquesta pilota des de la mitja lluna per a Cristian. L'internacional és objecte de penal. El mateix Kiki ha estat l'encarregat de transformar-lo. Ha estat un cop dur per al Júpiter, els catalans han quedat tocats i amb el segon gol de Cristian tocats i enfonsats. Control amb el pit i 0 a 2 per tancar victòria. L'equip ha sumat 7 punts en 8 dies i porta 4 partits invicte.

Amb aquest triomf l'equip se situa 9è a Primera Catalana amb 12 punts i encara amb un partit pendent. L'Andorra rebrà dissabte l'Igualada.