Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Genís Besolí, un fidel seguidor del MoraBanc amb una història de superació al darrere

www.andorradifusio.ad

Entre els aficionats que han seguit el partit del MoraBanc contra el Torí al Poliesportiu, Genís Besolí, un jove amb una història de superació personal. Va veure bàsquet i va fer ràdio, participant en la retransmissió d'RNA.

Fa set mesos la vida del Genís va canviar. Treballava en una hípica i va patir un accident que el va deixar en un estat de paraplegia. La recuperació no ha estat fàcil, però a dia d'avui se sent capaç de tot. Vol traslladar la seva experiència vital per ajudar d'altres persones: "Quan comences a tenir la cadira al cul i no al cap, comences a viure". Recomana a aquells ques estiguin en una situació similar "lluitar pel que vulguin perquè això no els impedeix fer res".

Seguidor fidel del MoraBanc, el duel contra el Torí ha estat especial, exercint de comentarista a la ràdio. Veu l'equip en línia ascendent.

Entre els seus objectius de futur, tornar a treballar amb cavalls, una de les seves grans passions."Molta gent em diu que ho veu difícil però jo ho veig possible", manifesta.

La setmana vinent el Cedevita de Zagreb visita el Poliesportiu. El Genís no hi faltarà disposat a traspassar a l'equip tota l'energia que li ha permès deixar enrere aquell accident i ser cada dia més fort.

Informa: David Domingo
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: