Gerard Piqué assisteix a la remuntada de l'Andorra davant el Tàrrega, per 2 a 4.

Remuntada i triomf de pes del Futbol Club Andorra al camp del Tàrrega per 2 gols a 4. Els de Gabri i Jorquera tornen al camí de la victòria davant un rival directe i retallen punts als equips de la part alta.

Jornada rodona per al Futbol Club Andorra, en la seva visita al municipal Joan Capdevila. Els tricolors han aconseguit endur-se tres punts d'un camp complicat i això que les coses no pintaven bé a l'inici del partit. I és que, els locals s'han avançat al minut 15 per via de Lluís Clop.

Al minut 29, Rubèn Bover feia la igualada. Però a tres minuts per al descans, els targarins s'avançaven novament al marcador amb un gol de Molina.

A la represa, l'equip ha sortit més intens i ha trobat més encert de cara a porteria. Al minut 57, Betriu posava les taules al marcador. Tres minuts després, novament Betriu capgirava el partit.

A les acaballes del partit, Àlex Martínez feia el 4 i definitiu gol dels andorrans.

El triomf permet als andorrans escalar fins a la setena posició i situar-se a 10 punts de la promoció amb un partit menys. Els tricolors s'aprofiten així dels empats del Manresa i la Montañesa, per retallar diferències amb la part alta de la classificació. La part negativa del partit han estat les lesions de Cucu i Àlaez a la primera meitat.

Gerard Piqué, actual propietari del club s'ha deixat veure al camp presenciant el duel.