Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

El Gipuzkoa Basket vol fitxar Burjanadze si es desvincula del MoraBanc

www.andorradifusio.ad

El futur de Beqa Burjanadze podria estar al Gipuzkoa Basket. El club basc hauria arribat a un acord amb l´aler pivot del MoraBanc Andorra, condicionat que el jugador quedi lliure. Jugador i MoraBanc negocien la rescissió.

El MoraBanc fa dies que ha comunicat a Burjanadze la intenció de no seguir comptant-hi. Club i jugador mantenen converses per arribar a un acord per rescindir el contracte que els uneix per la temporada vinent. De moment no hi ha entesa.

El MoraBanc busca que el georgià es desvinculi del club per tancar la renovació de John Shurna, que sí compta per a Ibon Navarro. En cas de concretar-se el fitxatge del nord-americà, aquesta seria l´última incorporació de l'equip per a la temporada vinent, en què compaginarà de nou lliga Endesa i EuroCup.

Mentre no s´arriba a cap acord, Burjanadze, que no juga per lesió des de l'octubre del 2017, s´ha mogut i estaria a prop de fitxar pel Gipuzkoa Basket.

L´aler pivot hauria passat una revisió mèdica a Donosti, que hauria reforçat l'interès de l´equip basc per fitxar-lo.

Burjanadze, de 24 anys, també interessaria al Betis Energía Plus, equip que la temporada passada va baixar a Leb Or i en el qual el georgià va debutar a l'ACB quan només tenia 15 anys.

Informa: Sergi Cano

Comparteix: