Gran igualtat a la lliga de futbol

La lliga Multisegur de futbol ha obert la segona volta amb més igualtat que mai. L'Inter d'Escaldes iguala amb el Sant Julià al capdavant de la classificació, que ara té els cinc primers equips separats només per quatre punts.

Sant Julià i Engordany s'enfrontaven en el duel més atractiu de la vuitena jornada. Les ocasions van ser comptades i els gols no van arribar fins als darrers minuts. Al 87, un penal sobre Enric Pi semblava decidir la sort del partit. Walter Fernández avançava el Sant Julià, que acariciava els tres punts i mantenia el lideratge en solitari. En el temps afegit, l'Engordany feia el gol de l'empat amb una rematada de cap de Víctor Hugo.

L'Inter d'Escaldes empatava amb els lauredians al capdavant de la taula després de superar l'Ordino en el partit que obria la jornada a la Borda Mateu. Gallart va avançar els escaldencs a la segona part amb un xut dins l'àrea. Frasnelli restablia la igualada amb una rematada des de la frontal. Al minut 84 l'Inter sentenciava amb un altre gol de Gallart, després d'una centrada de Bruninho

El Vall Banc Santa Coloma va confirmar la línia ascendent amb una victòria clara contra el Lusitans. Tots els gols van arribar a la represa. Rebés avançava els colomencs després d'un córner. Quan el Lusitans buscava l'empat amb més insistència, Víctor Rodríguez feia el segon del Vall Banc. Medina va retallar diferències per al Lusitans des del punt de penal. Juli Sánchez culminava un contracop amb superioritat del Vall Banc per fer l'1 a 3. I encara quedava temps per al darrer dels colomencs, obra de Gabi Riera.

La golejada de la jornada va ser a càrrec de l'Unió Esportiva Santa Coloma, que va fer una maneta a l'Encamp en el darrer partit de la jornada. La lesió fortuïta de Gerardo va ser decisiva. Salomó avançava l'UE Santa Coloma amb dues dianes abans del descans. A la represa, l'Encamp es feia en pròpia porta el tercer. Salomó ampliava encara més les diferències a vint minuts del final. El cinquè i definitiu, en temps afegit, va ser obra de Pajares. Tots els resums i els gols de la jornada, aquesta nit al 'Tot Lliga', després de l'Informatiu Vespre.

Imatges: Federació de Futbol