L'Inter Club Escaldes és líder una setmana més

L'Inter Club d'Escaldes continua com a líder de la lliga, després de vèncer l'Encamp. El seu immediat perseguidor, el Sant Julià, també ha guanyat el seu partit contra el Lusitans.

L'Inter Escaldes, l'equip d'Adolf Baines, continua amb pas ferm al capdavant de la classificació i aquest diumenge ha superat l'Encamp per 2 gols a 0.

Els escaldencs han estat els primers a generar perill amb aquest cop de cap de Carlos Gomes al pal. Andreu Matos ha disposat de la més clara dels encampadans, però ha rematat fora. A la segona meitat, Sergi Moreno ha avançat els escaldencs al 63 amb aquest xut creuat. A un minut per al final, Moreno mateix ha transformat un penal en el 2 a 0 definitiu.

El Sant Julià ha tirat d'èpica per superar el Lusitans amb un solitari gol de Joel Méndez. El duel ha estat marcat per la manca de punteria dels dos equips i l'efectivitat dels dos porters. N'és una bona prova la mà de Marcelo Dos Santos a xut de Méndez. Al 77, l'àrbitre ha ensenyat la segona groga a Luque. Tot i això, tres minuts més tard, Méndez ha aprofitat una pilota a l'espai per a batre Marcelo amb un xut sec al segon pal.

El derbi colomenc s'ha saldat amb triomf de la Unió Esportiva per 1 gol a 2. Després d'una primera meitat sense gols, al minut 50 Jordi Rubio ha servit una pilota perquè Joan Salomó, de cap, fes el primer dels d'Albert Viladrich. Al 70 ha arribat l'empat d'Andreu Ramos en una falta botada per Lorenzo Buron. A la darrera acció del partit, David Maneiro ha aprofitat una mala sortida d'Andrés Benítez i després d'alguns refusos ha decidit el partit.

Finalment, l'Engordany ha sumat la segona victòria de la temporada en vèncer l'Ordino per la mínima. Al cap d'un quart d'hora de partit, Luigi es valia d'un mal refús de la defensa per deixar completament sol Fabio per fer l'únic gol de la nit.

L'Ordino no s'ha donat per vençut i ha disposat de bones opcions, com per exemple en el llançament d'aquesta falta. A la represa, la fortuna i Jesús Coca han evitat l'empat amb aquest xut que s'estavella al pal. Als darrers instants, Sebas Gómez ha estat a punt de fer el gol de la temporada amb aquest xut llunyà; tot i això, la pilota ha picat al travesser. Finalment, victòria per a l'Engordany.

Informa: Joel Romero