L'Inter d'Escaldes dona la sorpresa i se situa líder

L´Inter d´Escaldes ha protagonitzat la sorpresa de la jornada i ha superat el VallBanc Santa Coloma per 1 a 0. Aquest resultat situa els escaldencs al capdavant en ser els únics que han guanyat els dos partits.

Inter d´Escaldes, el conjunt dirigit per Adolf Baines ha protagonitzat una de les primeres grans sorpreses de la lliga contra el VallBanc Santa Coloma. Un gol de penal del capità Sergi Moreno al minut 79 ha servit per confirmar les bones sensacions de l'equip escaldenc en aquest inici de temporada.

En el duel de la jornada, l'Unió Esportiva Santa Coloma i l'Engordany han estat incapaços de superar el porter rival. A falta de gols, les targetes grogues han estat les protagonistes del partit, ja que l´àrbitre n´ha ensenyat 15.

Ordino ha sumat el primer punt de la temporada després d´empatar a un gol amb el Sant Julià. L´equip de Joan Marmol s´ha avançat passat el quart d´hora amb aquest gol de Gabriel a l'escaire. Luís Blanco abans del descans feia l'1 a 1, en aprofitar una pilota morta dins de l'àrea. Els lauredians han seguit intentant-ho, però el marcador no s'ha mogut.

Per últim, Lusitans i Encamp han protagonitzat un empat a un. Els lusos s´han avançat passat l´equador de la primera meitat amb aquest gol de Nico Medina, però a la represa Peralta ha establert les taules al marcador després de batre al porter en l'u contra u. El Lusitans ha disposat de bones ocasions per guanyar, com en aquesta. Al final, 1 a 1 i repartiment de punts per tots dos equips.

D´aquesta manera, l´Inter se situa com l´únic equip que ha sumat dues victòries en dos partits. La igualtat de la lliga queda cada cop més palesa, amb tres empats i cap partit ha tingut més de dos gols.

Informa: Joel Romero
Imatge cedida: Federació Andorrana de Futbol