Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Ja es poden demanar entrades per a l'Andorra-Portugal del 7 d'octubre

www.andorradifusio.ad

El procés de sol·licitud d´entrades per a l'Andorra-Portugal ja està en marxa. La Federació de Futbol ofereix des d´aquest dimecres un sistema de peticions per l'esperat xoc entre Andorra i Portugal del 7 d´octubre a l´Estadi Nacional. Un cop vista la demanda es decidirà el sistema de venda final.

Les peticions d´entrada es poden fer al correu ticketing@fedandfut.com. Com va confirmar el president Víctor Santos a RTVA el partit es jugarà a l'Estadi Nacional.

La capacitat del Nacional és de 3.306 espectadors. Fins ara no s´ha omplert tot i que s´hi ha estat a prop en les visites de País de Gal·les, Bèlgica i Hongria. Pel partit contra Portugal s´espera que la demanda superi amb escreix a l´oferta. En aquell cas la federació podria valorar la possibilitat de fer un sorteig o altres alternatives. "Sense posar a la venda ja està tot venut, com aquell que diu, com tothom sap és un partit que fa molta gràcia", recorda Santos.

Qui vulgui la seva entrada ja ho pot fer des d´aquest dimecres al matí per correu electrònic. El partit es jugarà a Andorra el 7 d´octubre. Abans la selecció jugarà a Suïssa i a les illes Fèroe.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix: