Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Johann Duhaupas, tot un pes pesant, es posa a punt a Andorra

www.andorradifusio.ad

Johann Duhaupas, un destacat boxejador francès dels pesos pesants, fa estada a Andorra. Prepara el proper combat, el mes vinent a París.

Dies d'intensa preparació per a Johann Duhaupas. El 14 de desembre tornarà a boxejar a casa després de molt de temps. Amb un cinturó de la WBA en joc. La victòria el permetria avançar per lluitar pel títol mundial i ha buscat la concentració al Pirineu. No coneixia Andorra. Hi ha arribat a través del seu representant i s'hi està trobant a gust. Entorn ideal per afrontar el nou repte. Hi busca la concetració i l'actitud per reeixir.

36 anys, 1,95 d'estatura. Natural del nord de França. Amb 40 combats com a professional. 36 victòries, 23 per KO. Només quatre derrotes. Una d'elles contra el nord-americà Deonte Wilder. Va ser fa dos anys, en la lluita pel títol mundial. Va cedir en l'onzè assalt però se sent molt orgullós d'aquell dia. Diu que tot i perdre va guanyar respecte per la seva valentia.

Al "rèptil", així és com el coneixen, li queda més d'una setmana al país, per on passaran alguns espàrrings que l'ajudaran a afinar cames i punys. Si l'èxit de Johann Duhaupas arriba, Andorra hi haurà col·laborat.

Informa: David Domingo
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix: