Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

L'Andorra Ultra Trail espera 3.200 corredors de 48 països

www.andorradifusio.ad

A menys de dos mesos per a la celebració de la novena edició, l´Andorra Ultra Trail Vallnord gairebé ha exhaurit les places disponibles. L´organització espera que unes 3.200 persones de 48 països prendran la sortida en alguna de les curses, un nou rècord d´una cita que tindrà lloc del 4 al 9 de juliol.

El Mític, de 112 quilòmetres i 9.700 metres de desnivell, ha estat la darrera de les proves de l´Andorra Ultra Trail Vallnord a penjar el cartell de places exhaurides. Ja són més de 2.600 corredors confirmats per a alguna de les cinc curses de la novena edició, que tindrà lloc del 4 al 9 de juliol.

La Ronda dels Cims va ser la primera a tancar, amb un total de 450 corredors. Després es van esgotar els 750 dorsals de la Marató dels Cims, els 500 per córrer la Celestrail i els 500 del Mític. Només queden places disponibles per córrer la novetat de la novena edició, la duríssima Eufòria, de 233 quilòmetres i més de 20.000 metres de desnivell. De moment s´hi han inscrit 104 parelles, quatre del país, tot i que l´organització havia fixat un límit de 150.

També hi ha encara dorsals per a la Solidaritrail, la prova més accessible amb 10 quilòmetres de recorregut i 750 metres de desnivell.

Per nacionalitats, hi ha 48 països representats, un altre rècord. Dominen els participants andorrans, espanyols i francesos, però n´hi ha més de 500 d'altres nacionalitats.

També creix la xifra de voluntaris, que ja arriba als 370. L´organització encara en necessitarà uns 80 més per col·laborar en les tasques de control, cronometratge, avituallament i informació als participants de les diferents curses.

Informa: Joan López

Comparteix: