Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

La participació del Betis a la lliga Endesa no modificarà el nombre de descensos

www.andorradifusio.ad

La inscripció del Betis a l´ACB, que farà que la Lliga Endesa passi a tenir divuit equips, no canvia el nombre de places de descens a LEB Or aquesta temporada. En continuaran sent dues. Tammateix sí que condiciona el futur.

Dos dels divuit equips de la lliga baixaran aquesta temporada i també en pujaran dos de la LEB Or. La transició a la lliga de setze s'ha de fer a curt o mitjà termini, tal com han consensuat l'ACB i la federació espanyola, però no hi ha ni dates ni fórmula. A priori en temporades vinents haurien de baixar més de dos equips de la Lliga Endesa o pujar-ne menys de LEB Or. 

Alliberar dates en el calendari està sent el cavall de batalla dels clubs d'Eurolliga, criticats per la seva postura de pressió. I això també ha implicat l'Andorra, club què han col·locat entre els que no volien l'ingrés del Betis, juntament amb el Joventut i els cinc clubs grans. L'ACB ha aclarit que l'ingrés del Betis es va aprovar per unanimitat i que només hi va haver dues postures sobre si es recorria la decisió judicial respecte al club andalús.

Entre tot aquest enrenou comencen les pretemporades. El MoraBanc arrenca divendres confiant a tancar la plantilla amb el base Jaime Fernández i pendent que dilluns es faci públic el nou calendari.

Informa: David Domingo

Comparteix: