La sub-19 perd contra Bòsnia i es queda sense passar a la fase següent (2-1)

La selecció sub-19 de futbol ha tancat el Pre-Europeu de Bòsnia a

La selecció sub-19 de futbol ha tancat el Pre-Europeu de Bòsnia amb una derrota per la mínima contra l'equip amfitrió. Els de Lucendo tanquen el torneig amb un punt, el de l'empat contra Geòrgia.

En el duel hi havia en joc la classificació per a la fase següent i Andorra ha jugat de tu a tu Bòsnia i just abans de rebre el primer gol ha tingut una ocasió claríssima. Els locals han respost amb un contraatac i han arribat amb avantatge al descans.

A la represa, segon gol de Bòsnia, de penal, i Andorra ha replicat pocs minuts després també des dels onze metres.

Informa: David Domingo
Imatges: Bosnia and Herzegovina Football Federation

El veterà francès Abdoulaye Meïté arriba per reforçar el Lusitans Nova Zelanda s'imposa a França ajustadament en el segon partit de la gira dels All Blacks (23-28)