L’Andorra més ofensiva tanca la Lliga de les Nacions sense premi contra Letònia (0-0)

La selecció de futbol ha empatat sense gols contra Letònia en el darrer partit de la Lliga de les Nacions, disputat a l’Estadi Nacional. L’onze tricolor ha dominat, però no ha pogut aprofitar les ocasions tot i jugar amb un home més des del minut 38 per l’expulsió de Sabala.

Els millors minuts de la selecció s’han produït abans de la vermella directa al davanter de Letònia, que només ha creat sensació de perill en els minuts inicials amb algunes accions a pilota aturada. Andorra ha anat pujant línies i ha ofegat els letons al seu camp amb una pressió molt avançada. Un xut de falta de Cristian al minut 16, que ha tocat en un jugador letó abans de sortir a córner, i una rematada de Sergi Moreno des de fora de l’àrea, al minut 25, han estat les ocasions més clares.

A la segona part s’ha mantingut el domini andorrà, però la precipitació en els darrers metres ha impedit que la selecció de Koldo Álvarez en tragués profit i desfés l’empat. Ildefons Lima s’ha lesionat a l’espatlla en els darrers minuts, amb els canvis reglamentaris ja fets, i els letons han gaudit d’alguna ocasió per marcar davant una Andorra amb les forces cada cop més justes.

L’empat final ha estat el quart punt aconseguit per Andorra a la Lliga de les Nacions. Els tricolors tanquen la competició com a últims del grup, empatats amb Letònia però amb pitjor diferència de gols, tot i que amb un balanç força positiu. Invicta a l’Estadi, on ha empatat els tres partits, la selecció andorrana ha estat també l’única capaç de puntuar contra la campiona del grup, Geòrgia, que en la darrera jornada ha superat Kazakhstan per 2 a 1.